BIJZONDERE RITJES

De paden op, de lanen in met de Gelukseend…

Om een paar voorbeelden te noemen: vanuit mijn vak neem ik de rol aan van inspirerende gesprekspartner bij een ‘Goed Gesprek-toer’, wandelen we onderweg een stukje samen met therapiehond Wilson , of gaat we langs bij de Troostdichter. Maar ook voor een Wens of Laatste Wens stappen we op gepaste wijze in de Gelukseend.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik beantwoord graag je vragen. 

Therapiehond Wilson

Wilson vind niets gezelliger dan samen op pad en lekker knuffelen. En, we weten het he, knuffelen is goed voor de gezondheid! Dat maakt geluks-stofjes aan. Wilson gaat mee op tour in de eend als we een ritje maken naar jouw favoriete plek. Daar strekken we de benen dan nog even lekker, zodat jij geniet van de omgeving.

Kun je niet mee, omdat je niet goed ter been bent, of om een andere reden? Geen punt hoor, we komen gewoon met de Gelukseend voorrijden. Wilson mee, en we komen bij jou langs. Even een bakkie doen, praatje maken, hart onder de riem, en een knuffel van Wilson natuurlijk.

Goed Gesprek-toer

Soms is het gewoon fijn eens een goed gesprek te hebben met een inspirerende gesprekspartner. Het is fijn als er met volledige aandacht naar je wordt geluisterd. 

Om ergens eens een ander licht op te werpen, ander perspectief te krijgen, of om plannen te smeden hoe je nou die volgende stap gaat zetten. 

We toeren over landweggetjes. Misschien stappen we uit om even door de natuur te struinen, een kop koffie of thee ergens te nuttigen. Dit is pure quality-time voor jou!

En zeker weten, ga je lichter en geïnspireerd weer huiswaarts. 

Meer weten? Een afspraak maken?

Mail naar tiara@360gradenmens.nl