BIJZONDERE RITJES

De paden op, de lanen in met de Gelukseend…

Om een paar voorbeelden te noemen: vanuit mijn vak neem ik de rol aan van inspirerende gesprekspartner bij een ‘Goed Gesprek-toer’ of ben ik gastvrouw met gepaste afstand bij een ‘Culinaire of Romantische toer’, of gaat we langs bij de Troostdichter. Maar ook voor een Wens of Laatste Wens stappen we op gepaste wijze in de Gelukseend.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik beantwoord graag je vragen. 

Culinair genieten met de Smaakmaker

Stap in de Gelukseend, leun achterover en laat u via landelijke weggetjes rondtoeren naar een culinaire locatie.

Daar wordt je verwelkomd door Smaakmaker Peter Claessens. Misschien wel  om samen het land op te gaan en de heerlijke eerlijke bio-groenten uit te zoeken. Naar wens kook je samen met de Smaakmaker een heerlijke maaltijd en leert fijne kneepjes. Maar natuurlijk kun je er ook gewoon lekker bij gaan zitten en je in de watten laten leggen! Onder het genot van een goed glas lekkers.

Laat meteen ook even je muzikale voorkeur weten? Want de Smaakmaker zorgt voor een passende muzikale omlijsting. Culinaire voorkeuren of diëten? Geen probleem!

Na deze bourgondische culinaire stop, toeren we weer terug naar de basis. 
Per dagdeel te boeken voor lunch of diner. 

Goed Gesprek-toer

Soms is het gewoon fijn eens een goed gesprek te hebben met een inspirerende gesprekspartner. Het is fijn als er met volledige aandacht naar je wordt geluisterd. 

Om ergens eens een ander licht op te werpen, ander perspectief te krijgen, of om plannen te smeden hoe je nou die volgende stap gaat zetten. 

We toeren over landweggetjes. Misschien stappen we uit om even door de natuur te struinen, een kop koffie of thee ergens te nuttigen. Dit is pure quality-time voor jou!

En zeker weten, ga je lichter en geïnspireerd weer huiswaarts. 

Meer weten? Een afspraak maken?

Mail naar tiara@360gradenmens.nl