VRIENDEN?

De Gelukseend, dat kan ik natuurlijk niet alleen!

Misschien wel het allerbelangrijkste vind ik: de tijd hebben. Daarom is de Gelukseend mijn persoonlijke initiatief. Ik wil de tijd hebben met mensen. Geen uurtje factuurtje met ’Sorry de tijd zit erop’, terwijl zich net een bijzonder moment aandient. 

Om dit mogelijk te maken is er budget nodig, voor tijd en onderhoud. Er zijn dan ook – tot mijn grote dank – tal van donateurs die de Gelukseend een warm hart toe dragen met hun financiële steun. 

Word je vriend van de Gelukseend? Wil je ook jouw steentje bijdragen? Die is heel erg welkom! 

Doe een donatie

De Gelukseend is een persoonlijk initiatief dat gesteund wordt door 360graden Mens, een handelsnaam van stichting Werkplaats voor Bezieling. Deze is sinds 2014 actief en heeft als doel kleinschalige sociaal maatschappelijk initiatieven te ontwikkelen en ondersteunen.

Samen een verschil maken? Een donatie kun je doen door een overboeking naar NL98 INGB 0006 4907 57 t.n.v. Werkplaats voor Bezieling o.v.v. Gelukseend. 

Voor organisaties

Neem even contact op zodat er een factuur bij de donatie gemaakt kan worden. 

Ambassadeur van de Gelukseend?

Als ambassadeur help je mee de Gelukseend de wereld in te brengen. Met enthousiasme attendeer je mensen en organisaties zodat de Gelukseend bij die mensen terecht komt die echt een steuntje kunnen gebruiken. En natuurlijk deel je ook informatie over de Gelukseend in de sociale media. 

Wordt je hier enthousiast over? Leuk! Laat van je horen en mail me op tiara@360gradenmens.nl

DONATEURS

Jos Bosch Schrijft Gelukseend
Maarten Relker Fotografie Gelukseend
Vedar Visuals Gelukseend
De Aze Terwolde Gelukseend
Garage Schoolderman Zutphen