Op TV bij Omroep Gelderland: Gelderland helpt!

“Het gepiep en gekraak, de raampjes die naar boven open klappen, het typische motorgeluid en de vering als de 2chevaux ofwel lelijke eend door de bocht gaat , brengt bij velen een gevoel van nostalgie en geluk naar boven. En daarom besloot Tiara Dijkhof uit Twello haar blauwe Eendje in te zetten om mensen tijdens deze coronatijd een hart onder de riem te steken.”

Het hele artikel van Omroep Gelderland op Gelderland Helpt! kun je hier lezen:

https://www.gelderlandhelpt.nl/2456848-kun-je-wel-een-hart-onder-de-riem-gebruiken-rijd-dan-virtueel-mee-met-de-gelukseend

Een 4-stappen uitleg Gelukseend Corona-hulp

Een verzetje voor wie het gebruiken kan… De Gelukseend gaat op pad. Als virtuele bijrijder meegenieten vanuit de luie stoel! 

Een 4-stappen uitleg mantelzorgers, verzorgenden; over hoe de Gelukseend Corona-hulp in z’n werk gaat. (Geluid aan 📢) Nog vragen? Stel ze! 

De Gelukseend Corona-hulp rijdt speciaal voor diegenen die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Ouderen, langdurig zieken, zij die nog steeds de deur niet uit mogen in deze Corona-tijd. Kies een bestemming en de Gelukseend gaat ‘en route’! 

En wie weet maakt Troostdichter Boudewijn ook nog een persoonlijk gedicht. 

Delen, graag 🍀🦆

Link: www.facebook.com/watch/?v=1374468472764103

Gelukseend Corona-hulp in het 2CV Nederland Clubblad!

De Gelukseend Corona-hulp stond onlangs in het 2CV Nederland Clubblad! Mooi, de Gelukseend kwaakt rond, harstikke leuk! 

Wil je eens mee op virtuele tour? Dat kan nu deze Corona-periode nog domineert. De Gelukseend rijdt ook voor zorginstellingen en mantelzorgers, in te zetten voor hen waarvoor gezorgd wordt. Meld je aan met een mailtje aan tiara@360gradenmens.nl. 

Meer is te lezen hier op de website www.gelukseend.nl. 

Interview Hulp uit uw radio!

Leuk, de Gelukseend werd geïnterviewd voor: “Hulp uit uw radio!”, het interview is hieronder te beluisteren.

Initiatiefnemers voor dit dagelijks programma zijn Raymond Lorie, Chris Wolters – ervaren radiomakers, zij doen dit op vrijwillige basis. Tijdens deze gekke Corona-tijd zenden ze dit toffe programma tussen 18 – 19 uur uit via RTV Veluwezoom en RTV Voorst.