In de Telegraaf: samen met therapiehond Wilson

Wilson_therapiehond_Gelukseend

Samen met therapiehond Wilson in de Telegraaf. Samen geven we vorm aan mijn grootste hobby: mensen wat geluk brengen.

In de Eend wordt ik zo vaak aangesproken door blije gezichten, dat doet de charme van de lelijke eend. Voeg daar de charme van Friese Stabij Wilson aan toe, en het feest is compleet.

Straks als het weer kan, stap je in en laat je je lekker op de achterbank rondrijden voor een ritje. Voor nu, kun je een verzoek indienen en tour ik met de videocamera op het dashboard voor je rond. Die krijg je helemaal voor jou persoonlijk gemaakt in je mailbox. Met een virtuele poot van Wilson natuurlijk!

Nieuwe Virtuele Toer: van het Olsterveer over de dijk naar de Terwoldse Molen

Wilson_Gelukseend_virtuele-toer

We strijken neer op het Olsterveer dat ons van Olst aan de overzijde van de IJssel naar Welsum brengt. We volgen de rondingen van de IJssel richting Terwolde waar we eindigen bij Molen de Ooievaar.

Hond Wilson is deze toer mee, lekker op zijn eigen kleedje op de achterbank kijkt hij mee. Je ziet ‘m niet, maar hoort ‘m soms wel even enthousiast hijgen als hij wat interessants voorbij ziet komen.

Geniet net als Wilson van deze virtuele toer! Je kijkt ‘m hier: https://youtu.be/ShWoNzoRy74

Geniet van de virtuele toer, nestel je lekker comfy en geniet mee als virtuele bijrijder ☀️

Duur: ongeveer 15 minuten

  • De Gelukseend Corona-hulp rijdt speciaal voor diegenen die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Ouderen, langdurig zieken, zij die nog steeds de deur niet uit mogen in deze Corona-periode. Maar ze is er ook voor iedereen die het onmiskenbare geluid van de 2CV Lelijke eend kunnen waarderen.

Nieuwe Virtuele Toer: op een mooie herfstdag over landweggetjes

Wat een lekkere herfstdag 🍂🍃 was het vandaag. Perfect om met de Gelukseend over landweggetjes te waggelen! Je kijkt ‘m hier: https://youtu.be/ShWoNzoRy74

Geniet van de virtuele toer, nestel je lekker comfy en geniet mee als virtuele bijrijder ☀️

Duur: ongeveer 10 minuten

  • De Gelukseend Corona-hulp rijdt speciaal voor diegenen die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Ouderen, langdurig zieken, zij die nog steeds de deur niet uit mogen in deze Corona-periode. Maar ze is er ook voor iedereen die het onmiskenbare geluid van de 2CV Lelijke eend kunnen waarderen.

Virtuele ritten op ons eigen YouTube kanaal

De Gelukseend heeft ook een eigen Gelukseend kanaal. Een selectie van de virtuele ritten zijn daar openbaar te bekijken.

Dus ga er lekker voor zitten en geniet mee alsof je er naast zit! Er komen steeds weer nieuwe virtuele ritjes op het Gelukseend kanaal. Je vind ‘m hier:

https://www.youtube.com/channel/UCfUjsTcRx9-cKHRSo0lccmg

De Gelukseend is er speciaal voor mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken; bijvoorbeeld door langdurige ziekte, voor mensen die de deur niet meer uitkomen of misschien nog een wens hebben te genieten van het unieke dat de 2CV Lelijke Eend brengt.

De Gelukseend is er voor een beetje meer geluk! Denk jij dat de Gelukseend iemand dat beetje meer geluk kan bezorgen? Neem dan vooral contact op.

Op TV bij Omroep Gelderland: Gelderland helpt!

“Het gepiep en gekraak, de raampjes die naar boven open klappen, het typische motorgeluid en de vering als de 2chevaux ofwel lelijke eend door de bocht gaat , brengt bij velen een gevoel van nostalgie en geluk naar boven. En daarom besloot Tiara Dijkhof uit Twello haar blauwe Eendje in te zetten om mensen tijdens deze coronatijd een hart onder de riem te steken.”

Het hele artikel van Omroep Gelderland op Gelderland Helpt! kun je hier lezen:

https://www.gelderlandhelpt.nl/2456848-kun-je-wel-een-hart-onder-de-riem-gebruiken-rijd-dan-virtueel-mee-met-de-gelukseend

Een 4-stappen uitleg Gelukseend Corona-hulp

Een verzetje voor wie het gebruiken kan… De Gelukseend gaat op pad. Als virtuele bijrijder meegenieten vanuit de luie stoel! 

Een 4-stappen uitleg mantelzorgers, verzorgenden; over hoe de Gelukseend Corona-hulp in z’n werk gaat. (Geluid aan 📢) Nog vragen? Stel ze! 

De Gelukseend Corona-hulp rijdt speciaal voor diegenen die een hart onder de riem kunnen gebruiken. Ouderen, langdurig zieken, zij die nog steeds de deur niet uit mogen in deze Corona-tijd. Kies een bestemming en de Gelukseend gaat ‘en route’! 

En wie weet maakt Troostdichter Boudewijn ook nog een persoonlijk gedicht. 

Delen, graag 🍀🦆

Link: www.facebook.com/watch/?v=1374468472764103

Gelukseend Corona-hulp in het 2CV Nederland Clubblad!

De Gelukseend Corona-hulp stond onlangs in het 2CV Nederland Clubblad! Mooi, de Gelukseend kwaakt rond, harstikke leuk! 

Wil je eens mee op virtuele tour? Dat kan nu deze Corona-periode nog domineert. De Gelukseend rijdt ook voor zorginstellingen en mantelzorgers, in te zetten voor hen waarvoor gezorgd wordt. Meld je aan met een mailtje aan tiara@360gradenmens.nl. 

Meer is te lezen hier op de website www.gelukseend.nl. 

Interview Hulp uit uw radio!

Leuk, de Gelukseend werd geïnterviewd voor: “Hulp uit uw radio!”, het interview is hieronder te beluisteren.

Initiatiefnemers voor dit dagelijks programma zijn Raymond Lorie, Chris Wolters – ervaren radiomakers, zij doen dit op vrijwillige basis. Tijdens deze gekke Corona-tijd zenden ze dit toffe programma tussen 18 – 19 uur uit via RTV Veluwezoom en RTV Voorst.